Despre mine

 

M-am nascut in anul 1986 în București. La doar câțiva anișori m-am mutat împreună cu părinții în Mangalia, un orășel frumos și liniștit de la malul marii.

Am terminat Facultatea de Sociologie la Universitatea din București și Masteratul în Management Strategic al Dezvoltării Sociale ( Facultatea de Sociologie și Asistență Socială).

Pentru că sunt pasionată de muzică, am finalizat  cursurile Școlii de Arte din București la secția canto muzică-populară.

Îmi plac nunțile, botezurile și petrecerile în familie.

Nu îmi place minciuna si prostia și nu îmi plac locurile aglomerate și agitația.

Sunt pasionată de lumea mondenă, de presă și uneori de politică. Îmi place jurnalismul și regret că nu am facut și în domeniul acesta o facultate, un curs…dar nu este timpul pierdut. Poate de aceea am și înființat acest blog, tocmai din dragoste pentru scris si lectură.

Mai multe lucruri despre mine le puteti afla de  AICI!

Sau mai bine zis, citind DE PRIN VIATA ADUNATE! 🙂

De ce am înființat acest blog? E destul de simplu…pentru că îmi doresc sa împărtășesc cu voi sentimente, gânduri, idei, principii, păreri, etc. Mi-am propus să scriu despre orice fel de subiect care mi se va părea interesant, indiferent despre ce anume va fi vorba. Nu mă voi axa pe un anumit domeniu, ci voi publica “postări” diverse și de ce nu și gânduri proprii, sentimente și lucruri despre viața personală. Aștept părerile voastre, sfaturile, sau orice anume aveti sa-mi comunicați!

Și acum câteva păreri despre mine și blogul meu din partea unor persoane tare dragi mie:

 

1. EMIL CALINESCU – LINK ORIGINAL

“Incep cu bloggul unei persoane pe care o cunosc personal, si anume blogul Aurei Elena. Ok, recunosc, poate voi fi subiectiv, dar aici nu e concurs, nu se dau premii, deci nu stiu de ce ar strica subiectivitatea. Iar gradul de subiectivitate e mult mai mare decat credeti: la blogul asta am pus umarul serios. Si cand a fost creat, dar si pe parcurs. Eu sunt “sfatuitorul” ei de taina in materie de blogging. Sau ma rog, nu de taina, ca chiar recunoaste asta ( aici ). Altfel, o tema placuta, aerisita (eu am fost cel care i-a zis s-o schimbe pe precedenta), articolele par interesante, singurul punct slab fiind lipsa de timp. Din acest motiv unele articole par scrise in graba, unele sunt preluate, iar postarile nu sunt asa dese pe cat mi-as dori. Iar ca bila alba este faptul ca are poza proprie. Ok, n-o are in prima pagina, dar o are la rubrica DESPRE MINE . Felicitari. Ca de obicei, recomand si un articol d-aici…si recomand o poezioara ( link ). Ok, nu e scrisa de ea, da e chiar misto. Si o astfel de poezie trebuie promovata pe cat mai multe blogguri. Nu vad ceva rau in asta.”

 

2. ANIELA DEBY

Despre Aura Elena-bloggerita si prietena..

In calitate de femeie..
este o persoana extraordinara.Ii plac stirile noi,face parte dintr-o zodie foarte draga mie..
adica”Gemeni”..
Este sociabila,iar asta e un lucru de apreciat,ca in general..nu toata lumea sta cu tine la taina.
Este pasionata de muzica pot sa zic ca e o pasiune infocata.(Iar asta este un lucru bun)Sunt de parere ca muzica,este sonorul sufletului.Apreciez la ea,ca nu ii place minciuna si este interesata de politica si lumea mondena.

In calitate de blogger..
Imi place ce scrie,si imi place si ce pune la ea pe blog.Chiar daca unele articole nu sunt scrise de ea ci preluate, sunt foarte interesante.Imi place mult cum se exprima,si blogul ei la fel.

Atat despre ceea ce cred eu despre ea.Ma bucur ca am cunoscut o asemenea persoana,si sper sa ne intelegem in continuare cat mai bine.

STAY TUNE! 🙂