Fără categorie, Travel

Câștigă un week-end gratuit la mare, pentru două persoane!

Hey dragilor, simpaticilor iată că în sfârșit ne revedem și aici! 🙂 Bineînțeles că timpul fuge și nu mai reușesc să mă împart chiar peste tot așa cum mi-aș dori…Însă revin cu vești bune, sau aș putea spune chiar FOARTE BUNE! 🙂

Un nou proiect al nostru a fost finalizat cu succes! Și când spun al nostru, mă refer la familie! Familia, care după cum bine știți deja, pentru mine este cel mai important lucru din tot acest univers! Cu toții ne-am unit și am muncit (la propriu) pentru a fi gata căsuța noastră din 2 Mai la care visam de ceva timp. Și iată că bunul Dumnezeu ne-a ajutat și astăzi pot spune că visul s-a realizat! Și pentru că este dedicată în special închirierii pentru timpul verii, aș vrea să vi-o prezint mai pe larg…

Casa „AURA – 2 Mai” căci așa o veți regăsi pe Facebook vă oferă cazare la mare, în 2 Mai, pentru a petrece un concediu minunat și relaxant. Căsuța noastră se află într-o zonă liniștită, oferindu-vă tot confortul de care aveți nevoie.
Dacă veți alege să vă petreceți concediul la noi, veți putea beneficia de 4 camere complet mobilate, dotate și utilate, incluzând fiecare baie proprie, TV, frigider, internet wireless și apă caldă. Casa este nouă, la fel și fiecare obiect cu care este dotată, acesta fiind primul sezon în care este dată în folosință pentru turiștii ce ne vor călca pragul. Terasa noastră vă așteaptă să vă relaxați după o zi încinsă la soare, iar în curte vă veți putea delecta în foișor, având acces bineînțeles și la bucătărie, grătar și locul de joacă destinat copiilor dumneavoastră. Casa „Aura-2 Mai” se află la o distanță de maxim 15 min. de plajă (mers pe jos) și 5 min. de mers cu mașina. La 4 km distanță se află Vama Veche și la 6 km, orașul Mangalia din care se intră în toate celelalte stațiuni de pe litoral (Saturn, Venus, Cap-Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp). Parcarea se află în fața și în lateralul curții, de la fiecare fereastră, mașinile dumneavoastră putând fi observate cu ușurință. Prețurile variază în funcție de perioada sezonieră, fiind negociabile pentru sejururi mai mari sau închirierea întregii case. Menționăm faptul că fiecare cameră și întreaga casă, precum și fiecare spațiu atașat al curții, sunt și vor fi corespunzător igienizate și dezinfectate împotriva răspândirii noului Coronavirus! De asemenea, în fiecare cameră veți găsi soluții dezinfectante pe care să le puteți utiliza ori de câte ori veți considera că este necesar.
Mai jos, puteți urmări și câteva fotografii…

Și dacă pozele și locul vi s-au părut atractive, vă invit și la concursul nostru pe care îl veți putea regăsi cu detalii chiar AICI pe pagina noastră. Urmând pașii, vei putea câștiga 2 nopți gratuite de cazare la mare, în Casa Aura din 2 Mai.

Vă așteptăm cu drag pe toți să vă înscrieți în concurs. Să auzim numai de bine și să ne vedem sănătoși la Casa Aura în 2 Mai. 🙂 Pe curând!

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *