My feelings

Povestea merge mai departe…

ca vântul din Vama Veche…hey! Bun regăsit!

Deși ne „vedem” mai rar pe aici în ultima perioadă, vreau doar să știți că sunt bine. Încerc să mă bucur cât pot de mult de tot ceea ce viața îmi oferă și de tot ceea ce EL îmi oferă. El, iubitul meu și cel mai probabil, în curând viitorul meu soț. Ceea ce trăiesc este ceva sublim, pur și sincer, este tot ceea ce mi-am dorit pentru a fi cu adevărat fericită! 🙂 Bineînțeles că toate astea I se datorează LUI, CELUI DE SUS, căruia îi mulțumesc tot timpul!

Întotdeauna mi-au plăcut oamenii sinceri și oamenii care știu să își trăiască viața într-un mod simplu dar elegant, dar mai ales într-un mod sincer! Recunosc că ceea ce observ tot mai des în jurul meu, îmi pare ceva desprins dintr-o altă lume. La ce anume mă refer când spun asta? La ceea ce a ajuns să facă din noi tehnologia și mai ales la ceea ce a ajuns să facă din noi acest Facebook! Poate că unii știu să-l folosească cu cap, dar din păcate sunt oameni (printre care recunosc că mă număram și eu până la un moment dat) care pur și simplu fac abuz de această rețea de socializare. Și când spun că abuzează de acest Facebook, nu vreau să mă refer la faptul că postează mii și mii de poze, ci la faptul că ajung să posteze aceste poze, sau doresc să arate că se regăsesc într-un anumit loc, doar pentru că au observat că și prietenul(a)/amicul(a)/colegul(a), etc. a fost în acel loc magnific, s-a pozat în acel oraș sublim, sau a fost cocoțat pe muntele X sau Y, sau a ieșit la cel mai tare club, etc….Oameni dragi, treziți-vă! Haideți în realitatea cea de toate zilele și nu mai visați la locurile greu de atins!

De ce aveți impresia sau doriți să lasați impresia, sau mai direct spus, doriți să „mirosiți” a laudă că doar voi aveți ce pune pe masă (pardon, pe grătar), că doar voi vă plimbați prin locuri mărețe, că doar voi puteți ajunge în vacanțe peste mări și țări, că numai voi ieșiți de 10 ori pe săptămână la restaurant ș.a.m.d.? Cu siguranță că voi știți foarte bine că nu sunteți singurii care pot face asta; însă tot ceea ce ați ajuns să faceți este doar să CONCURAȚI cu ceilalți prieteni utilizatori ai rețelei de socializare Facebook! Da! Din nefericire, la asta s-a ajuns. Vrem doar să ne „batem” unii cu alții, nu vrem decât să le arătăm altora că și noi putem, că și noi avem, că și noi știm să ne distrăm de zece ori mai bine decât ei. Tu alegi cine vrei să fii până la urmă! Tu alegi dacă vrei să îți trăiești viața într-un mod obișnuit, normal, fără a te afișa pe Facebook de două zeci de ori pe zi, sau dacă vrei să ieși în evidență și să concurezi cu ceilalți pe rețelele de socializare. Bineînțeles că nu te oprește nimeni și că alegerea îți aparține, indiferent ce ai alege pentru tine la acest capitol.

Vei crede la un moment dat că acest articol îl scrie vreo frustrată…nici să nu te gândești! Mai ales că singură și-a dat seama că undeva, ceva greșește și a spus stop la capitolul „postări fără rost pe Facebook”! Crezi în karma negativă? Poate că da, poate că nu…crezi că toți acei oameni care te văd expus pe rețelele de socializare se bucură sincer de ceea ce văd, sau mai degrabă sunt invidioși pe ceea ce văd? E o întrebare simplă la care cred că ar fi bine să îți răspunzi sincer. Nu vreau să dezvolt prea mult capitolul legat de karmă tocmai pentru că știu și sunt conștientă că părerile sunt împărțite.

Ceea ce mi-am dorit să transmit prin acest articol este simplul fapt că am ales (ce-i drept poate cam târziu, dar mai bine mai târziu decât niciodată) să îmi trăiesc fericirea și viața în general, departe de lumea Facebook-ului, ceea ce vă îndemn și pe voi să faceți! Veți realiza câte beneficii puteți avea sufletește înainte de orice și cât de mult vă puteți bucura cu adevărat de intensitatea momentelor trăite! Este atât de relaxant să te poți bucura cu adevărat de un eveniment în liniștea căminului tău! Cu momente frumoase din viața mea vă veți întâlni aici și doar aici, așa cum am mai spus-o și într-un alt articol. Ne revedem însă și pe Facebook, dar cu momente mai puțin importante…

Vă pupă cu drag o fostă „facebucistă înrăită”! Rrrrr 🙂

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *