My feelings

Îmi este dor să mă privești minute în șir fără să spui nimic…

Bun regăsit! 🙂


„Traim unele dezamăgiri, ca mai apoi să avem niște bucurii mult mai mari!”

Să fi trecut vreo 2 luni de când n-am mai dat pe aici…oh, dar ce luni, ce luni minunate, liniștite, frumoase și armonioase. E drept că poate uneori simți nevoia să stai liniștit, să rămâi o clipă doar tu cu tine și să cauți anumite răspunsuri chiar în sufletul tău, în inima ta. Și nu e deloc o pierdere de timp, parcă nici nu există ceva mai bun decât să faci asta în anumite momente!

Poveste… se întâmpla pentru prima dată să se cunoască cu aproape 20 de ani în urmă; erau copii, copii abia intrați pe băncile liceului, lipsiți de griji și de probleme dar cu teamă și respect față de părinți. S-au văzut atunci, s-au plăcut, însă prietenia lor nu a durat prea mult și asta probabil din cauza copilăriei sau a ideilor „necoapte” din minte de la acea vârstă.

Și totuși atunci când nimeni și nici unul dintre ei nu mai credea că s-ar putea întâmpla asta, prima lor întâlnire s-a repetat după 20 de ani, exact acum 2 luni. S-au văzut, s-au plimbat și au vorbit mult, atât de mult încât au uitat de frig, de vânt de orele care treceau și chiar de ei înșiși. Erau schimbați, maturi dar își găseau cuvintele tot mai greu din cauza emoțiilor care îi apăsau. Se comportau poate la fel ca la primele întâlniri de acum 20 de ani, exact ca niște copii; erau stingheri și parcă cineva le tăia din când în când respirația. Noroc cu animăluțele de companie, care bineînțeles deveneau subiect de discuție imediat ce ei nu mai aveau replici. 🙂

Lucrurile avansau și se întâmplau rapid, poate prea rapid pentru cei din jurul lor, dar nu și pentru ei. Ei nu făceau altceva parcă decât să continue într-un fel sau altul ceea ce începuseră cu mulți ani în urmă; totuși se cunoșteau atât de bine și ceea ce a fost comod pentru cei doi, a fost că pe zi ce trece realizau că au rămas aceiași oameni de demult și că nu se schimbaseră, deși amândoi trecuseră prin multe. Povestea de iubire începuse să prindă un contur atât de frumos cu fiecare zi care trecea tot mai mult și mai multi și mai mult…uneori chiar și ei se mirau și le era teamă să spere către un viitor frumos, din cauza faptului că totul luase o așa întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată.

Fiecare om în viață are destinul și soarta bine scrise, iar ceea ce e dat să se întâmple, pur și simplu se va întâmpla…așa a fost și cu cei doi frumoși din poveste! O poveste absolut minunată, o poveste despre care amândoi simt că nu va avea sfârșit și că indiferent de situație trebuie trăită fiecare clipă! Povestea lor a împlinit 2 luni pe data de 21 Martie. 🙂

Este o povestea reală, este povestea noastră, este regăsirea noastră după atâția ani care au trecut peste noi, după atâția ani în care fiecare dintre noi s-a confruntat cu clipe frumoase sau mai puțin frumoase. Este pur și simplu fericirea noastră! DA! Pentru mine asta înseamnă FERICIREA; fericirea înseamnă liniște, pace, armonie, înțelegere, familie, animăluțele noastre dragi și părinții noștri dragi.

E atât de simplu să fii fericit! Da, e simplu dacă vrei și dacă îți dorești asta, Fericirea stă în cele mai simple lucruri de pe pământ; uneori e greu să te regăsești și să o atingi, însă cu puțină răbdare și multă modestie+diplomație, fericirea poate atinge cele mai înalte cote. Fericirea mea înseamnă simplitate, înseamnă armonia, căldura și dragostea celor dragi, înseamnă grija pe care mi-o poartă cei dragi și înseamnă tot ceea ce mă înconjoară, de la animăluțe și până la florile și pomii din curtea mea! Înseamnă timp petrecut în aer liber, plimbări pe plajă, sau chiar alergări ușoare pe seară afară profitând de vremea frumoasă.

Fericirea înseamnă să-ți placă și de muncă, să-ți dai interesul pentru ceea ce faci și să faci asta cu drag. Să te dedici oamenilor care au nevoie de tine, să-i respecți și să-i ajuți atât cât se poate. Fericirea o regăsesc și în colectivul cu care lucrez zi de zi, îmi plac acei oameni, îmi plac colegii mei și asta nu poate decât să îmi ofere o stare de bine în fiecare zi.

Fericirea mea continuă tot mai frumos și mai frumos pe zi ce trece, iar pentru toate astea îi mulțumesc Cerului și lui Dumnezeu!

Pe curând! Și nu uitați! Iubiți ca să fiți fericiți! 🙂

Tagged , , , , , , , , , , , ,

3 thoughts on “Îmi este dor să mă privești minute în șir fără să spui nimic…

  1. Felicitari pentru puterea de a te ridica scutura de praf si merge mai departe, esti un om minunate!succes in noua relatie!sanatate, pace si multa iubire iti doresc.
    Cu drag,
    Cristina

  2.     Cineva mi-a spus ca ziua are 24 de ore, cineva mi-a spus ca o ora are 60 de minute, cineva mi-a spus ca un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine este o eternitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *