Advertorials

O nouă experiență alături de ei

Pentru că viața înseamnă mereu „neprevăzut” și pentru că schimbările apar, iată că și de această dată echipa Thecon mi-a fost alături susținându-mă prin  campania de susținere a bloggerilor și m-a ajutat ca noul meu blog să arate așa cum trebuie și așa cum mi-am dorit.

Specialiștii Thecon susțin bloggerii și cunosc în detaliu cum anume ar trebui să arate un blog, dar mai ales ce calități și condiții trebuie să întrunească un blog adevărat, cu principii. Această echipă mi se pare atât de benefică, având în vedere faptul că se ocupă îndeaproape de bloggerii începători, sau de aceia care pur și simplu nu prea se descurcă cu partea „de după cortină” a unui blog care trebuie să arate bine pentru a atrage cât mai mulți cititori. Pe mine au reușit de ficare dată să mă surprindă, având în vedere faptul că le-am cerut nenumărate lucruri, iar ei au răspuns de fiecare dată cu promptitudine.

De data aceasta am apelat chiar și la o găzduire web, deoarece am avut motive bine întemeiate să aleg ceva mult mai la îndemână și mai benefic pentru mine. Referitor la prețuri, vă las pe voi să deslușiți așa-zisele mistere. Cu siguranță vă veți convinge că merită, mai ales atunci când echipa Thecon îți stă la dispoziție cu orice fel de informație!

Mă interesează foarte mult ca aspectul pe care blogul meu îl are să fie unul fresh, de actualitate și cât mai original; iar pentru toate aceste lucruri, aleg de fiecare dată Thecon! Nu ezitați să cereți ajutorul unor profesioniști tineri și deschiși către orice provocare!

Mulțumesc Thecon!

Tagged , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *