Blogareala

Mulțumesc echipei Thecon

Atunci când lucrezi cu cei de la Thecon, ai clar numai avantaje care mai de care mai importante pentru tine. În ceea ce mă privește, experiența creării noului blog alături de această echipă, a fost una cu adevărat remarcabilă pentru mine, dar mai ales pentru înfățișarea și „look-ul” blogului meu. Lucian a fost cel care m-a ajutat și care mi-a îndeplinit toate dorințele în legătură cu felul în care îmi doresc să arate „jurnalul” meu. Ori de câte ori aveam alte idei sau ceva nu îmi plăcea, îi spuneam și imediat rectifica.

Ca să înțelegi mai exact, campania de susținere a bloggerilor  te ajută gratuit să îți îmbunătățești blogul și să devii popular și cunoscut. Te ajută să descoperi punctele slabe, analizând grafica și funcționalitatea blogului tău. Te ajută, prin crearea unui nou design original pentru noul tău website. Echipa Thecon oferă promptitudine, seriozitate și profesionalism în tot ceea ce poate dezvolta pentru tine și blogul tău. Indiferent dacă ai deja un blog, sau pur și simplu ești hotărât să-ți creezi unul, aceștia te vor ajuta cu informațiile necesare și îți vor fi alături pe toată perioada de creare site.

Vreau să mulțumesc echipei Thecon pentru tot sprijinul acordat, pentru faptul că au făcut ca blogul meu să arate exact așa cum mi-am dorit, dar înainte de toate pentru seriozitatea de care dau dovadă!

Pe curând! 😉

 

Tagged , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *