Advertorials

Ce inseamna pentru tine un somn confortabil?

Zi de week-end, zi de ploaie, zi de somn in plus. Nu stiu cum e pentru voi treaba asta cu somnul, dar pentru mine de cele mai multe ori somnul din fiecare noapte este total diferit. Adica? Sunt nopti in care simt ca ma odihnesc atat de bine de parca as fi dormit doua zile continuu, dar sunt si nopti in care simt ca nu ma odihnesc absolut deloc, in care ma sucesc de pe o parte pe alta, in care ma gandesc la tot felul de prostii, in care visez urat, nopti care abia astept sa se termine si sa vina mai repede dimineata sa ma trezesc! Pentru mine un somn linistit inseamna in primul rand sa adorm in bratele sufletului meu pereche, inseamna sa nu ma pun in pat cu gandul la fel de fel de lucruri negre sau pesimiste, si nu in ultimul rand, inseamna sa adorm in lenjerii de pat bumbac.

_vyr_768img590

Si daca te gandesti la fel ca mine sa iti alegi un model din lenjerii de pat Pucioasa, sa stii ca acum gasesti si oferta de 1+1 gratis. Cu siguranta nu vei avea cum sa regreti alegerea facuta, mai ales ca ai la dispozitie atat de multe modele frumoase. Diversitatea este una mare, calitatea de asemenea este una ridicata si cred ca pentru somnul tau, merita sa ai pe pat o astfel de lenjerie, pentru a putea dormi mai linistit. Sa va arat un model care mie imi place foarte tare si pe care mi l-as dori pentru a visa frumos noaptea :).

_vyr_551img437-3

Da, pentru ca mie imi place dragostea, pentru ca tot timpul sunt romantica si indragostita! 🙂 Asta este cu siguranta lenjeria de pat in care eu m-as simti cel mai bine! Dar mai sunt si alte lenjerii de pat in care te asigur ca vei avea somnul acela linistit si odihna aceea la care ai visat intotdeauna! Pentru ca de ce sa nu recunoastem, odihna pentru noi si mai ales in ziua de astazi este cea mai importanta. Si atunci de ce sa nu te rasfeti si de ce sa nu ai parte de nopti de vis in lenjerii de vis? De ce sa nu iti rasfeti sotul cu o lenjerie romantica, o lenjerie de calitate in care sa va simtiti bine amandoi? Cu siguranta se va bucura de alegerea ta si va veti simti confortabil amandoi! 🙂

_vyr_759img581

Week-end minunat si plin de iubire! 🙂

Tagged , , , ,

3 thoughts on “Ce inseamna pentru tine un somn confortabil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *