Advertorials

Doneaza 2 % pentru batranii strazii

Asa cum am mai precizat si in articole imi place ceea ce fac si imi place job-ul pe care il am. Ma simt impacata sufleteste atunci cand pot ajuta un om. Simt ca am facut un lucru bun si ca Dumnezeu ma va „pedepsi” si pe mine pentru ceea ce am facut. Sa fii alaturi de oamenii care au nevoie chiar si de un zambet din partea ta, sau doar de o vorba buna, este ceva special! Simti cum inima iti salta de bucurie atunci cand vezi un om fericit datorita tie. Nu conteaza cat i se citeste bucuria pe chip. Conteaza doar ca ea exista chiar si pentru cateva minute!

De aceea, as vrea sa va alaturati si voi Asociatiei Umanitare „Misiunea Speranta pentru Romania” care isi propune sa creeze o punte de legatura intre cei care sunt in nevoie, care trec prin situatii dificile, si cei care doresc sa ajute, sa se implice atat prin voluntariat cat si financiar. Aceasta este o asociatie non-guvernamentala, non profit, organizata pe baza de voluntariat si dedicata actiunilor caritabile si sociale in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale. „Misiunea Speranta pentru Romania” se implica in ajutorarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie, in ajutorarea batranilor strazii, ai copiilor strazii sau a familiilor sarace. Asociatia este formata dintr-un grup de tineri care doreste sa-i ajute pe cei cu nevoi speciale cu absolut tot ceea ce pot ei si cu tot ce pot intreprinde ei.

Doneaza 2% din impozitul tau pe venit catre activitatile si proiectele asociatiei „Misiunea Speranta pentru Romania”, pentru a fi cu sufletul langa persoanele defavorizate si pentru a le aduce zambetul pe chip! ” 2% din impozitul datorat statului este o ocazie buna sa profitati de posibilitatea oferita de lege pentru a sprijini împreuna cu noi, nevoiasii cu 2% din impozitul pe venitul global!” Sa incercam sa fim aproape de oamenii care nu pot avea un trai decent, de oamenii macinati de boli crunte, dar si de batranii care ajunsi la o varsta inaintata sunt neputinciosi si nu se pot intretine.

Se spune ca dar din dar se face rai! Sunt absoluta convinsa si constienta de lucrul acesta. Si spun asta pentru ca am simtit-o pe pielea mea. De cate ori am ajutat un om m-am simtit implinita si linistita pentru ca am putut face o fapta buna. Si mai mult decat atat am fost recompensata pentru tot ceea ce am reusit sa fac. Incercati sa va puneti doar pentru un singur minut in locul acestor oameni si sa priviti putin lucrurile din alta perspectiva. Incercati sa va imaginati daca v-ati putea intretine lunar dintr-o pensie de 200 de lei (fara a mai avea vreun alt ajutor din alta parte) si daca ati reusi dramuiti acesti bani pentru toate utilitatile. Ei pot! Da, ei chiar reusesc sa faca in asa fel incat sa le ajunga acesti bani. Pare de necrezut, dar pot! Ce mananca? Am putut observa in anchetele la care merg…DOAR cartofi si uneori mai framanta o paine. In rest, din mila oamenilor sau a vecinilor.

Sa nu-i lasam sa piara fara zambet!

Tagged , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *